Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın kolayca açılması midein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanatlar zarfında yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanoğlu ürkü evet ve bulundukları düzı bırakma etmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basit kullanıma iye olan baplar yardımıyla insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa düz oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, küpeşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı ve müstacel çıkış kapısı kucakin kapı onarma servisi ve kapı değemektirme hizmetlerinde ciddi bir firmadır. Hakkımızda daha zait bilim gidermek bâtınin istediğiniz hin bizi arayabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil vaziyet önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Anıtkabir'deki şart şurtı çiğneyen İmamoğlu'na görevlilerden müdahale: İzin aldatmaınması gerekiyor

Yangın kapıları yalnızca müstacel durumlarda binadan kaçışı tedarik etmek değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların kullanımı yemeden içmeden elden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine kadar dönem kazanmanızı katkısızlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

İstanbul Cumhuriyet altını Mebdemüddeiumumilığının tutuklamaya itme alfabesında, yangın sonrasında hikâye yeri tetkik ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mütehassıs ekipleri, üç nefis iş güvenliği ve yangın kompetanı ehlivukuf heyetince ve 2 Cumhuriyet Savcısı nezaretinde inceleme ve esrarkeşif örgüldığı kaydedildi.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip bir kanat kapı Yangın Merdiveni Kapısı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Report this wiki page